Анел Компјутери ДОО

Почетна

                                                                          Услуги од областа на информатичката технологија

                                                               Изработка и развој на Софтвер , одржување на нашиот стручен тим и

                                                               Долгогодишно искуство во Информатичката технологија. Нудиме

                                                               Софтверски, хардверски и мрежни решенија за сите помали, средни и

                                                               Големи претпријатија како и сервисирање на истите. Анел Компјутери

                                                               Воедно нуди решенија за Voip телефонија, за видео надзор,

                                                               Видеофонија,Домофонија, Алармни системи,Противпожарни системи,

                                                               Системи за контрола на пристап и евиденција на работно време.