Анел Компјутери ДОО

GRANDSTREAM GXP 16/25

 

Цена : 3999,00 ден

  •    HD/Audio звук
  •    LAN 100 mbps
  •    3 програмибилни копчиња
  •    До 500 контакти и 200 зачувани пораки
  •    2 СИП клиенти